FAQ - HNDLR - De #1 product research tool voor Bol.com verkopers
 
 

Meest gestelde vragen

1Hoe werkt HNDLR?
De Product Research Tool van HNDLR haalt beschikbare informatie van Bol.com af en geeft dit op een overzichtelijke manier terug aan jou. Met de Product Tracker kun je producten selecteren van Bol.com, waardoor je belangrijke informatie te zien krijgt. De Winst Calculator kun je gebruiken om winst/marges te berekenen van artikelen die je eerder hebt gevonden.
2Werken jullie samen met Bol.com?
Nee, op geen enkel vlak werken we als HNDLR zelf en onze Product Research Tool samen met Bol.com.
3Waarom wordt HNDLR aangeboden als Chrome extensie?
We maken Product Research graag zo makkelijk mogelijk voor je. Het zou bijvoorbeeld niet mogelijk zijn met de product tracker direct producten van bol.com te selecteren als de Product Research Tool niet aangeboden zou worden als chrome extensie.

Vragen over gebruik

1Hoe kan ik HNDLR het best gebruiken?
Bij aanschaf van HNDLR ontvang je een handleiding. Hierdoor weet je hoe je de Product Research Tool het beste kan gebruiken om zoveel mogelijk resultaat te behalen. We laten je natuurlijk niet rond dobberen!
2Hoe weet ik dat de gegevens kloppen die ik te zien krijg?
De Product Research Tool van HNDLR haalt vrij verkrijgbare gegevens af van Bol.com en verwerkt deze. Met de Product Tracker selecteer je producten van Bol.com en met de Winst Calculator kun je gegevens vanuit de Product Tracker doorrekenen. Alles wat hier samen uitkomt, kun je bij ons handmatig ook na rekenen. Wel zo transparant.

Vragen over betaling

1Hoe betaal ik voor HNDLR?
Tijdens de registratie geef je akkoord voor een maandelijkse incasso van het pakketbedrag.
2Is HNDLR maandelijks opzegbaar?
Ja, HNDLR is maandelijks opzegbaar.
3Biedt HNDLR ook een proefperiode aan?
Ja! HNDLR kun je 5 dagen lang gratis uitproberen. Mocht je onverwachts toch niet tevreden zijn kun je tijdens deze proefperiode het abonnement stopzetten.
 

Heb je een andere vraag?

Stel hem dan hier onder!